Maak vandaag nog een afspraak 040 262 26 72

Huidverbetering

Huidverzorgingsinstituut Lilian Claesen is gespecialiseerd in huidverbetering:

  • probleemhuid, acne en onzuivere huid
  • couperose en rosacea
  • gevoelige huid en vochtarme huid
  • gestresste huid en weerstandsloze huid
  • anti-aging

Huidverbetering en acne

Acne is een huidprobleem dat zowel bij mannen als vrouwen en in alle leeftijdscategorieën kan voorkomen. Acne kan zich uiten in enkele lokale pukkeltjes tot grotere oppervlaktes met pustels en ontstekingen. Gezicht, maar ook rug en schouders kunnen aangedaan zijn.

Gespecialiseerd in huidverbetering

Beautique Lilian Claesen is gespecialiseerd in acne en probleemhuid zoals couperose en rosacea. Lilian Claesen heeft diverse opleidingen gevolgd bij dermatologen. Als gespecialiseerd huidtherapeut kan zij u ondersteunen bij het verzorgen, reinigen en verbeteren van de huid. Samen gaan we een traject in om de acne, couperose of rosacea voor een groot deel of zelfs helemaal onder controle te krijgen. Bij zeer ernstige vormen, adviseren wij u om contact te zoeken met huisarts of dermatoloog. Aan de hand van dit advies, begeleiden wij de behandeling om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk restschade ontstaat en de huid weer mooi herstelt.

Huidverbetering en vergoeding van uw zorgverzekering

Beautique Lilian Claesen is geregistreerd bij Anbos. Daarom vergoedt uw ziektekostenverzekering in een aantal gevallen de behandelingen tegen acne, couperose en rosacea. Heeft u een probleemhuid of last van acne? Maak een vrijblijvende afspraak voor een huidanalyse bij Beautique Lilian Claesen of neem direct contact op voor meer informatie.


Time The science of aging

Innovatie, ontspanning en resultaat

SACRED NATURE regenereer je huid, regenereer onze planeet

Meer informatie >>

Comfort zone

Comfort zoneElke [ comfort zone ] behandeling is gericht op huidverbetering. Beleving en resultaat zijn de sleutelwoorden van [ comfort zone ].
lees verder >>

Losse behandeling

Losse behandelingBij Beautique Lilian Claesen kunt u ook terecht voor losse schoonheidsbehandelingen.
lees verder >>